Voor Affomo’s vertrouwde producten, diensten en werkwijze bent u vanaf heden van harte welkom bij Le Grand Foodtrailers BV. Na 5 jaren honderden klanten te hebben verblijd, hebben Loek en Leon besloten om Affomo-Foodtrailers over te dragen aan een nieuwe eigenaar: een rasechte Zeeuw met een Franse naam: Jérome le Grand.

Loek en Leon blijven de komende tijd werkzaam om de bestelde trailers uit te leveren en allerhande zaken goed af te handelen. U kunt hen rechtsreeks of via Jérome bereiken.

Le Grand Foodtrailers BV is gevestigd in Goes, Zeeland en is uw adres voor alle segmenten foodtrailers. Het is een volle dochteronderneming van Le Grand Foodtrailers SARL uit Frankrijk.  

Affomo foodtrailers is geboren in september 2015. Affomo foodtrailers heeft haar naam te danken aan haar bestaansreden namelijk; iedereen kunnen voorzien van een betaalbare (affordable), volledig modulaire (modular) foodtrailer. Toen we deze twee speerpunten combineerde, wisten we onze naam: Affomo.

Het viel ons op dat er al jaren uitsluitend vierkante verkoopwagens te verkrijgen waren. Wij van Affomo vinden dat een foodtrailer ook écht karakter uit moet stralen. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar foodtrailer met karakter en een retro uitstraling waar iedereen blij van wordt. Ons huidige assortiment representeert onze visie en gedachtegang over foodtrailers. Dit kan omschreven worden als uniek en karaktervol met een eigen touch.

Maanden aan voorbereiding heeft Affomo foodtrailers gemaakt wat het vandaag de dag is. We worden omschreven als betaalbaar, volledige kennis van zaken maar vooral oog voor detail. Daarnaast houden we van een persoonlijke aanpak, om onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen en ons volledig in te kunnen leven in het gewenste concept.

Doordat we een nauwe relatie onderhouden met onze fabrikant, kunnen we je trailer voorzien van alle gewenste aanpassingen, denk hierbij aan afmetingen/hoogtes van de werkbanken, gewenste elektra- en watervoorzieningen en diverse andere mogelijkheden.

Om deze relaties te onderhouden gaan we regelmatig op bezoek bij onze fabrikant om de nodige aanpassingen, verbeteringen én innovaties te bespreken en toe te passen.